Beskrivning

Nik Cliff Beige är en lite mindre midjeväska från Pinqponq med plats för det allra viktigaste. Mobilen, betalkorten & nycklarna osv. En stilren hip bag av bästa kvalitet, hållbart producerad & grymt bra fokus på detaljerna. 

Pure Woven? Detta är namnet på det material Pinqponq ofta använt i sina senaste kollektioner. Nik består av 100% återvunnen polyester från enbart 4st PET-flaskor. Tyget har en vattenbaserad PU-beläggning på baksidan som gör det vattentåligt samt en PFC-fri ytfinish som gör väskan smuts & vattenavvisande. Samtliga Pinqponqs material är veganska.

Precis som alla ryggsäckar & väskor från Pinqponq har Nik små specialfack och smarta lösningar byggts in för att du bättre ska ha koll på dina prylar. Midjebandet är justerbart upp till 140cm.

Mått: 33 x 7 x 13 cm
Vikt: 100 g
Volym: Cirka 1L
Varumärke: PINQPONQ
Modell: Nik
Färg: Cliff Beige / Kalksten
Material: Återvunnen PET
Certifieringar: Bluesign® / Fair Wear Foundation
VEGAN: JA

Pinqponq & Fair-Wear Foundation: Förutom att vara en ledande kraft inom det hållbara modet är Pinqponq dessutom en framstående medlem av rättviseorganisationen FWF. På så vis kan Pinqponq förbättra & verifiera att arbetsförhållandena i de fabriker de anlitar är rättvisa & sjyssta. Pinqponq är baserade Köln medan produkterna tillverkas i Portugal, Vietnam & Myanmar.