REA

Blok Medium Coated Blue – PINQPONQ

Det ursprungliga priset var: 2 100 kr.Det nuvarande priset är: 1 495 kr.

ÅTERVUNNET MATERIAL

Slut i lager

Beskrivning

Blok Coated Backpack från Pinqponq är vårens mest intressanta nyhet tack vare det nya materialet med en ny sorts vattentålig beläggning. Lite mer av en dåligt-väder-ryggsäck än vad man kanske sett från Pinqponq tidigare säsonger.  Det nya materialet ser ut exakt som vaxad bomullskanvas men är i själva verket 100% återvunnen polyester med en tunn skyddande hinna.

Denna nya size rymmer 30L vilket gör den lika lämpad att använda som resväska men tillräckligt liten och nätt för att bära runt på stan utan att känna sig som en backpacker. För du vecklar ut toppen förlängs ryggsäcken och får några liter extra utrymme.

Precis som alla ryggsäckar från Pinqponq har Blok flertalet specialfack och smarta lösningar för att du bättre ska ha koll på dina prylar. Blok har ett fack för datorsladd längst ned i botten med egen dragkadje så den nås från utsidan. Datorfacket rymmer 15-tumsdatorer och är vadderat och har även det en egen ingång på sidan av väskan vilket gör din laptop väldigt enkel att ta upp & ner ur väskan. Huvudfacket öppnas via 2st YKK-dragkedjor och är utrustad med nyckelring, pennfack m.m.

Ryggsäckens baksida är vadderad mot ryggen och axelremmarna går att justera. På väskans sida finns en elastisk hållare för vattenflaskor & termosar.

Mått: 32x56x22 cm.
Vikt: 1280 g.
Volym: 30L.
Modell: Blok Medium
Färg: Coated Blue
Material: Återvunnen PET
Certifieringar: Bluesign®, Fair-Wear
Varumärke: PINQPONQ
Vegan: JA