REA

Carrik Coated Khaki – PINQPONQ

Det ursprungliga priset var: 1 600 kr.Det nuvarande priset är: 1 100 kr.

100% R-PET

Slut i lager

Beskrivning

Carrik Coated Rolltop Backpack från Pinqponq är vårens mest intressanta nyhet tack vare det nya materialet med en ny sorts vattentålig beläggning. Lite mer av en dåligt-väder-ryggsäck än vad man kanske sett från Pinqponq tidigare säsonger.  Det nya materialet ser ut exakt som vaxad bomullskanvas men är i själva verket 100% återvunnen polyester med en tunn skyddande hinna.

Rolltoppen är inte bara en säker lösning utan gör dessutom så att volymen kan ökas från 17l till 22L om man måste packa lite mer. De mest utsatta detaljerna är tillverkade av metall inte plast.

Precis som alla ryggsäckar från Pinqponq har flertalet specialfack och smarta lösningar byggts in för att du bättre ska ha koll på dina prylar. Carrik 2st olika ytterfack samt en meshnät för dina småprylar som du snabbt vill kunna komma åt. Datorfacket är vadderat och anpassat för datorer & surfplattor upp till 15-tum. Huvudfacket öppnas via vattentäta YKK-dragkedjor och är utrustad med nyckelring, pennfack m.m. Ryggsäckens baksida är vadderad mot ryggen och axelremmarna går att justera.

Mått: 36 x 44 x 13cm
Vikt: 950 g
Volym: 17L-22L
Varumärke: PINQPONQ
Modell: Carrik Coated
Färg: Khaki
Material: Återvunnen PET.
Certifieringar: Bluesign®
Vegan: JA