REA

Aksel Solid Olive – PINQPONQ

Det ursprungliga priset var: 895 kr.Det nuvarande priset är: 595 kr.

100% ÅTERVUNNET

Slut i lager

Beskrivning

Aksel är en smart messenger bag med 3-punktsbälte för att erbjuda stabilitet när du tex cyklar, skuttar runt på branta stigar eller klättrar i träd. Väskan som är något av en hybrid mellan en midjeväska & cykelbag är tillverkad av det helt revolutionerade materialet Ultramid® Ccycled® som fått en PFC-fri impregnering för att bättre stå emot väta. Aksel kan vecklas ut och gå från 2.5L till 7L volym samt har en liten avtagbar bonusväska som passar mobilen, nycklar, plånbok osv.

Precis som alla ryggsäckar från Pinqponq har Aksel flertalet specialfack och smarta lösningar byggts in för att du bättre ska ha koll på dina favoritprylar. Aksel har först och främst en bra dragkedja samt den utfällbara extrastrapen i neongult.

Just denna version av Aksel är tillverkad i ett helt nytt material som minskar utsläppen med 60% mot konventionell tillverkning av polyamid. Det kallas Ultramid® Ccycled® och processen börjar med att man utvinner biooljan som finns i bildäck. Grejen är att vi i Europa inte längre får exportera utslitna bildäck utanför EU för att i smyg låta de brinna upp i nån öken i Nordafrika så detta är ett suveränt initiativ att ta vara på vårt egna avfall inom EU. Materialet är dessutom såväl slitstarkt, snyggt och väldigt mjukt. Påminner faktiskt lite om bomull. Lite dyrare såklart men om inte du pröjsar måste nån/något annan ta smällen.

Mått: 31 x 10 x 18cm
Volym:2.5-7.0L
Varumärke: PINQPONQ
Modell: Aksel
Färg: Solid Olive / Olivgrön
Material: Återvunnen polyamid. Ultramid® Ccycled®
Certifieringar: Bluesign®
Vegan: JA