Heavy Duty Fabric Wax – Large Bar – OTTERWAX

300 kr

100% NATURLIGT

Slut i lager

Beskrivning

Otter Wax Fabric Care är ett textilvax som vårdar & impegnerar dina favoritplagg helt utan att förlita sig på silikon, paraffin eller andra fossila ämnen. Otter Wax är 100% naturligt, enkelt att använda och bra mycket bättre än det där klassiska ”miljövänliga vaxet” du finner på de stora friluftskedjorna. Dessutom doftar Otter Wax Fabric Care helt underbart.

I detta Heavy Duty Fabric Care har Otter Wax förlitat sig på bivax samt en rad naturliga oljor & vaxer för att skapa sitt 100% naturliga textilvax. Det är nämligen väldigt vanligt att tillverkare adderar paraffin & olika sytetiska ämnen till sina vaxer som lösningsmedel. Det är billigt, doftar inte och lätt att dölja i listan med ingredienser då alla inte vet vad det faktiskt innebär. En sak är säker – bättre vax blir det inte!

Denna stora kaka textilvax är på 142 gram och räcker till en hel uppsjö vaxningar. Vill du spara kan du ju nöja dig med att vaxa enbart de mest utsatta områdena såsom axlar, lår, knän och baken.

Att applicera vaxet är mycket enkelt men för ett perfekt resultat på lite finare vardagsplagg tar det givetvis lite extra tid och kanske är det då värt att ta en titt på instruktionerna.

Instruktioner:
1) Rengör ditt plagg ordentligt
2) Gnid in vaxet i textilen.
3) Gnugga med fingrarna för en mer täckande verkan.
4) Låt hänga i varmt & torrt klimat över natten.
5) Upprepa fler gånger om du vill & orkar.

Ingredienser:
Bivax + en hemlig mix av naturliga vaxer & oljor. Fri från silikon, paraffin, syntetiska doftämnen & petrokemiska obehagligheter.