Nyhammar – HERR – KAVAT

kr

kr

SKOVÅRDSKIT PÅ KÖPET VÄRDE 200:-

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Beskrivning

Nyhammar Reddish Brown från Kavat är en rödbrun vattentät, rejäl & halvhög kromfri läderkänga med 7-hålssnörning vars kraftiga sula ger dig överlägset grepp & håller dig högt ovanför regn & rusk. Nyhammar är vår mest populära herrmodell.

Nätets bästa deal! Vi bjuder alltid på gratis skovax & skoborste när du köper Nyhammar från Kavat till fullt pris till ett värde av 200 kr. (Gäller ej REA)

Den här kängan har en överdel tillverkad i Kavats Eco Performance Leatather som är helt kromfritt och vattenavvisande. Innersulan är numera fastlimmad för att undvika att den rör på sig i skon. En stötdämpande mellansula ger extra komfort. Innersulan och innerfodret är helt tillverkade i naturgarvat läder vilket ger en härlig känsla. Nyhammar är också förstärkt både fram i tån och bak i hälen vilket jag själv tycker är viktigt.

Nyhammar är precis som alla andra skor från Kavat fria från teflon, PTFE och andra flourerande kolväten, samt märkt med EUs officiella miljömärkning EU Ecolabel.

Detaljer:
Modell: Nyhammar EP Reddish Brown.
Ovandel: Kromfritt Eco Performance Skinn.
Foder:Naturgarvat & kromfritt skinn
Innersula:Naturgarvat & kromfritt skinn
Yttersula: Gummi (TPR)
Storlekar: 40-46
Övrigt: Miljömärkt

Storlek: Kavat Nyhammar är relativt stora i storleken så om du är osäker eller står och väger mellan 2st storlekar välj alltid den mindre. När du testar skon fokusera på längden. Det är helt OK om det klämmer åt baktill, ovanpå och på sidorna så långe längden känns rätt. Foten vinner & med tiden mjuknar skinnet & ger med sig om så behövs.

Innermått ca mm.
40 – 268mm   43 – 287mm
41 – 274mm   44 – 294mm
42 – 280mm   45 – 301mm