REA

Portable Fire Pit- NO BOX by BAREBONES

Det ursprungliga priset var: 750 kr.Det nuvarande priset är: 550 kr.

EN BÄRBAR ELDSTAD

Slut i lager

Beskrivning

Att laga mat över öppen eld är toppen och mycket poppis. Tyvärr eldar många direkt på marken vilket skadar mark & vegetation samt ökar risken att elden sprider sig. En bärbar eldstad från No Box by Barebones är framtagen som ett lite rejälare alternativ för camping & utflykter. Det finns många liknande eldstäder men de är ofta framtagna för vandrare och därmed väldigt små & lite väl klena. Denna väger 2.5 kg bara så du vet! 

No Box är en sidokollektion inom Barebones utbud som alla baserar sig på vänner & kunders önskemål. I detta fall var det en vän til företaget som önskade sig en väl tilltagen portabel grill som skulle klara gjutjärnspannor. Så man skalade upp denna klassiska konstruktion & gav den en rejäl förvaringsväska.

Modell: Portable Fire Pit
Material: Galvaniserat rostfritt stål (tjockt som bara den)
Vikt: 2.5 kg
Mått: 28 x 23 x 20
Varumärke: BAREBONES

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.