REA

Floating Globe LED-Lantern IPX7 – NO BOX by BAREBONES

Det ursprungliga priset var: 550 kr.Det nuvarande priset är: 395 kr.

IT FLOATS!!!!

Slut i lager

Artikelnr: 02-0002 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivning

Den måste flyta! Det var det främsta kravet när Barebones Globe lantern utvecklades. Denna supergulliga LED-glob sitter på en hel radda funktioner och drivs med ett inbyggt batteri som enkelt laddas upp via USB-sladd.

No Box-kollektionen är en serie smarta produkter som alla baseras på en speciell liten historia. I detta fall så fick Barebones grundare en fråga om huruvida han kunde utveckla en lampa som flyter. 

Lystid: 2-3 hr på maxstyrka (180 Lumen) 25-30hr på låg styrka (18 Lumen)

Modell: Globe Lantern
Vikt: 181 gram
Mått: 9,5cm diameter
Klassificering: IPX7 med benen infällda & IPX6 med Beene utfällda.
Kapacitet: 2200mAh / 3.7W
Input: Mini-USB
Varumärke: BAREBONES
Laddsladdd: Ingår

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.