Rechargeable Tape Light – NO BOX by BAREBONES

250 kr

30st LED-dioder

Slut i lager

Artikelnr: 02-0005 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Vattentålig & uppladdningsbar LED-strip på rulle. 30st små LED-lysdioder som antingen lyser igenom det genomskinliga skalet eller dras ut till en 45cm lång strip. 

Lystid: 3,5 – 36hr

Modell: Rechargeable Tape Light
Klassificering: Vattentålig
Kvalitet: 3000K
Batteri: 800mAh
Lumen: 4 låg / 50 max
Laddtid: 2hr
Input: USB
Varumärke: BAREBONES
Laddsladdd: Ingår

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.