1L Wide Mouth Sustain Water Bottle Cerulean – NALGENE

250 kr

LÅG VIKT & ÅTERVUNNEN PLAST

I lager

Beskrivning

Nalgenes klassiska vattenflaskor finns nu äntligen i en version där det legendariska företaget använt sig av återvunna material för att skapa sin mest populära lättviktsflaska. Ett mer hållbart val med samma pålitliga kvalitet. Sustain-serien använder sig av minst 50% plast, är fria från BPA samt väger enbart 106gram.

Dessa flaskor har den stora öppningen vilket är att föredra om den ska kunna användas till lite mer än bara dricka vatten ur. Såsom kopplas till olika reningssystem osv.

Flaskans stora öppningen gör det möjligt att droppa ned isbitar. Den funkar också bra för att ta med ris, pasta eller för att förvara ömtålig elektronik. Graderingen på sidan gör det enkelt att hålla koll på dagens vätskeintag eller mäta upp vatten. En Nalgene varken tar eller ger smak eller lukt till drycken. Deras patenterade kork är läcksäker tack vare sin utbytbara v-ringspackning.

Vilka är Nalgene? Att Nalgene började tillverka just vattenflaskor för kräsna frilansare var inte helt självklart. Företaget tillverkade redan under 1940-talet laboratorieutrustning men det dröjde till 70-talet inna de lanserade sin Nalgene Jar som blev grunden för deras dubbelt hållbara vattenflaskor som med åren blivit något av en klassiker bland den mer aktiva delen av världens befolkning. Det vill säga splitterfria nästintill okrossbara vätskeflaskor i BPA-fria material från återvunna material.

Modell: Wide Mouth Sustain Water Bottle
Volym 32oz / 1000ml / 1L
Höjd: 21cm
Diameter: 89mm
Vikt: 177gram
Färg: Cerulean
Varumärke: NALGENE
Art nr: 2020-0432
Tillverkningsland: USA