REA

Mira Coat Long – Asphalt – LANGERCHEN

2 200 kr 1 100 kr

2 200 kr 1 100 kr

82% EKOLOGISK BOMULL

Nollställ

Beskrivning

Coat Mira Long från Langerchen är en lång & tunn cape/kapp tillverkad i deras vindtåliga & vattenavvisande material Peached Pop. Materialet består till 82% ekologisk bomull förstärkt med 18% återvunnen nylon. Slitstarkt, lätt & behåller färgen bättre. Färgen asphalt har en gröngrå ton som egentligen inte alls ser ut som asfalt.

Mira har stora utanpåliggande fickor såväl som innerficka med dragkedja. De stora knapparna är tillverkade av stennötter i ett försök att göra en så naturliga produkt som möjligt. Perfekt för dig som förstått att man kan plastbeta sin garderob utan att göra avkall på stil eller funktion.

Modellen på bilderna är 175cm lång och bär en size SMALL.

Mira Coat finns även i en något kortare version med ett kraftigt 100% ekologiskt tygval.

Modell: Mira Short Coat
Material:
82% ekologisk bomull, 18% återvunnen nylon
Varumärke: LANGERCHEN
Färg:
Asphalt
Ytbehandling:
PVC-fri hydrofobisk
Vegan:
JA

Langerchen tillverkar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade sömnadsstudio. De utvecklar & producerar även sina egna hålbara material vilket de mycket unika i dagens modebransch. Samtliga plagg produceras endast i exakt det antal som förbeställs av oss återförsäljare jorden runt. Vissa kombinationer av material & modell är helt unika för A+:) då vi själva kan välja och designa våra egna varianter. Det innebär att vi aldrig kan fylla på en modell & att vi ofta låter en modell leva flera säsonger ena de går på REA.