Mira 100% Organic Coat – Military – LANGERCHEN

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Beskrivning

Coat Mira Short från Langerchen är en korta kappa/parka tillverkad i en kraftig kanvas tillverkad av 100% ekologisk bomull som trots avsaknaden av syntetmaterial håller en riktigt hög funktionsnivå när det kommer till vind & regn. Mira Coat är nämligen sydd i Langerchens Tent Fabric. Ett material så tätt vävt att vinden knappt tränger igen samt får lättare regn stanna på ytan eller rinna. En funktion som får ytterligare hjälp tack vare den helt naturliga invaxningen tyget gått igenom. 

Mira har en rejäl avtagbar huva samt stora utanpåliggande fickor såväl som innerficka med dragkedja. De stora knapparna är tillverkade av stennötter i ett försök att göra en så naturliga produkt som möjligt. Perfekt för dig som förstått att man kan plastbeta sin garderob utan att göra avkall på stil eller funktion.

Modellen på bilderna är 175cm lång och bär en size SMALL.

Vi rekommenderar textilvax från Otterwax den dag det blir dags att applicera mer vax på din Mira Coat.

Modell: Mira Short Coat
Material:
100% ekologisk bomull
Varumärke: LANGERCHEN
Färg:
Military
Ytbehandling:
Vax (100% naturligt)
Vegan:
JA

Langerchen tillverkar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade sömnadsstudio. De utvecklar & producerar även sina egna hålbara material vilket de mycket unika i dagens modebransch. Samtliga plagg produceras endast i exakt det antal som förbeställs av oss återförsäljare jorden runt. Vissa kombinationer av material & modell är helt unika för A+:) då vi själva kan välja och designa våra egna varianter. Det innebär att vi aldrig kan fylla på en modell & att vi ofta låter en modell leva flera säsonger ena de går på REA.