Ultralight Travel Towel Large – MATADOR

375 kr

LÄCKAGEFRI & ULTRALÄTT

I lager

Beskrivning

Ultralätt & kompakt resehandduk som bara väger 81gram & torkar snabbare än strupen. Matadors Travel Towel Large är stor nog (120 x 60cm) för att torka en fullvuxen hiker samtidigt som den är liten nog att packa ned i fjällvärldens minsta daypack. Absorberingsförmågan är inte blygsam den heller. Hela 2,3ggr sin egen vikt suger den upp.

Förutom det uppenbara så kan vi garantera att det nanofibermaterial som Matador använder i sina resehanddukar är betydligt mycket lenare än konkurrenternas. Den där rysliga känslan som många resehanddukar bjuder på är som bortblåst! Vill du spara ytterligare några gram kan du ju alltid klippa bort det smarta molle-spännet som gör handduken enkel att hänga upp och säkra. Du kan ju även lämna den kompakta förvaringspåsen med dragsko hemma. Den är tillverkad i super-mesh & utrustad med fästningsloop i Hypalon och väger knappt något alls. Glömde vi skriva att handduken klarar en vända i tvättmaskin också?

Material: Matador’s nanofiber material, PFC-free
Tillverkare: MATADOR
Storlek: LARGE
Maxmått: 120 x 60cm
Vikt: 81gram

Renhet: Fri från flourkarboner
Modell: UL Travel Towel Large
Färg: Charcoal
Tvättråd: Maskintvätt

Vilka är Matador? Matador är ett amerikanskt företag som designar & utvecklar minimalistiska, snygga & riktigt praktiska produkter för oss på resande fot, för den aktiva camparen, preppern eller bara till vardagsscouten som alltid vill vara redo & bara nöjer sig med det bästa. Enklast möjliga design & så litet & lätt som möjligt. Matadors produkter gör att man ser fram emot sånt som annars kan vara lite jobbigt!