Flatpak Zipper Toiletry Case – MATADOR

350 kr

LÄCKAGEFRI & ULTRALÄTT

I lager

Beskrivning

Säker & ultralätt necessär med dragkedja på 2,25L i ett superpålitlig Cordura-material som även andas så den sakta torkar ut inuti mellan användning om vatten & fukt trängt in medan den använts. Inget läcker ut & inget läcker in! Utvecklad för att vara en necessär men kan såklart användas för att förvara en hel radda prylar som kan behöva skyddas mot vätska & fukt.

Förutom det slitstarka Coruda-materialet är dessutom själva konstruktionen väldigt pålitlig. Det svetsade sömmarna i kombo med rolltoppen garanterar en vattentät tillvaro för alla dina prylar.

Flatpak? Samtliga produkter som heter Flatpak har en design som när den är tom så håller den sig superplatt & ultralätt.

Material: Waterproof 30D Cordura® ripstop nylon
Dry-through: YES
Tillverkare: MATADOR
Volym: 2,25L
Flatpak: YES
Maxmått: 24 x 17 x 9cm
Vikt: 28gram

Renhet: BPA-fri, PVC-fri, matklassad
Modell: FlatPak Zipper Toiletry Case
Färg: Black / Svart

Vilka är Matador? Matador är ett amerikanskt företag som designar & utvecklar minimalistiska, snygga & riktigt praktiska produkter för oss på resande fot, för den aktiva camparen, preppern eller bara till vardagsscouten som alltid vill vara redo & bara nöjer sig med det bästa. Enklast möjliga design & så litet & lätt som möjligt. Matadors produkter gör att man ser fram emot sånt som annars kan vara lite jobbigt!