Carla Organic Wool Knit Black – MAKIA

kr

kr

ODÖDLIG KLASSIKER

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: w51043-999-bl Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivning

Stickad tröja i 100% ekologisk ull  från våra hållbara grannar i öst Makia. Carla Knit är en kraftig modell med en generös mängd ylle. Stilrent stickad ajour-mönster för de där lilla extra. Ett perfekt plagg för krispiga vinterpromenader & kalla sommarkvällar. Ull funkar alltid!

Den stickade tröjan är en klassiker man aldrig får nog av men som ofta tillverkas på ett allt annat än tillfredställande vis. Trots det exklusiva materialvalet (ekologisk ylle är lite dyrare) har Makia varken snålat med tjockleken eller sticktätheten så på det hela är Carla ett mycket prisvärt & hållbart val.

Valet av ekologisk ull garanterar ett lägre klimatavtryck samt ger plagget hög komfort, väldigt goda tempererande egenskaper samt motverkar lukt & svett utmärkt. Tips: Vädra dina ullplagg istället för att tvätta de hela tiden,

Modell: Carla Knit
Material: 100% ekologisk ylle
Färg: Black / Svart
Varumärke: MAKIA
Tillverkad inom EU: JA
Vegan NEJ

MAKIA grundades redan 2001 i Helsingfors och har sakta men säkert utvecklats till ett av de mer hållbara varumärkena inom sin kategori med lekfulla prints som fångar tidsandan samt de klockrena samarbeten de landat genom åren med enda konstnärer & formgivare. De jobbar uteslutande med ekologiks bomull, återvunna syntetmaterial & allt mer ull (båda ekologisk & konventionell) för varje säsong som går. Ett prisvärt märke som inte tummar på kvaliteten.