REA

Merino Ari Collar Black – MAKIA

Det ursprungliga priset var: 750 kr.Det nuvarande priset är: 450 kr.

BÄTTRE ÄN HALSDUK?

Slut i lager

Artikelnr: u85023-999 Kategorier: , , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Aldrig sett något liknande men vi gillar!!! Extra fina merinoull & delvis återvunnen ylle i denna värmande skapelse. Bra när det enda man vill ha från sin polo är just kragen!!! Men värmer även byst & rygg precis lagom.

Den svarta Turtlenecken är en klassiker man aldrig får nog av men som ofta tillverkas på ett allt annat än tillfredställande vis.  Trots det exklusiva materialvalet har Makia varken snålat med tjockleken eller sticktätheten (12-gauge) så på det hela är detta nog den mest prisvärda tävlaren i sin klass.

Valet av merinoull garanterar ett mindre kliande plagg (viktigt med så mycket kontakt otydligt halsen) samt ger plagget hög komfort, väldigt goda tempererande egenskaper samt motverkar lukt & svett utmärkt. Tips: Vädra dina ullplagg istället för att tvätta de hela tiden,

Modell: Ari Collar
Material: 75% merinoull 25% återvunnen ull
Färg: Svart
Varumärke: MAKIA
Tillverkad inom EU: JA
Vegan NEJ

MAKIA grundades redan 2001 i Helsingfors och har sakta men säkert utvecklats till ett av de mer hållbara varumärkena inom sin kategori med lekfulla prints som fångar tidsandan samt de klockrena samarbeten de landat genom åren med enda konstnärer & formgivare. De jobbar uteslutande med ekologiks bomull, återvunna syntetmaterial & allt mer ull (båda ekologisk & konventionell) för varje säsong som går. Ett prisvärt märke som inte tummar på kvaliteten.