Alma Organic Wool Knit Black – MAKIA

kr

kr

ODÖDLIG KLASSIKER

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: w51044-999 Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivning

Stickad turtleneck i 100% ekologisk ull  från våra hållbara grannar i öst Makia. Alma Knit är en kraftig polo med en generös mängd ylle. Stilrent stickad med ajour-mönster för de där lilla extra. Ett perfekt plagg för krispiga vinterpromenader & kalla sommarkvällar. Ull funkar alltid!

Den stickade tröjan är en klassiker man aldrig får nog av men som ofta tillverkas på ett allt annat än tillfredställande vis. Trots det exklusiva materialvalet (ekologisk ylle är lite dyrare) har Makia varken snålat med tjockleken eller sticktätheten (7-gauge) så på det hela är Alma ett mycket prisvärt & hållbart val.

Valet av ekologisk ull garanterar ett lägre klimatavtryck samt ger plagget hög komfort, väldigt goda tempererande egenskaper samt motverkar lukt & svett utmärkt. Tips: Vädra dina ullplagg istället för att tvätta de hela tiden,

Modell: Alma Knit
Material: 100% ekologisk ylle
Färg: Svart
Varumärke: MAKIA
Tillverkad inom EU: JA
Vegan NEJ

MAKIA grundades redan 2001 i Helsingfors och har sakta men säkert utvecklats till ett av de mer hållbara varumärkena inom sin kategori med lekfulla prints som fångar tidsandan samt de klockrena samarbeten de landat genom åren med enda konstnärer & formgivare. De jobbar uteslutande med ekologiks bomull, återvunna syntetmaterial & allt mer ull (båda ekologisk & konventionell) för varje säsong som går. Ett prisvärt märke som inte tummar på kvaliteten.