Mackjärn Gjutjärn Camp Cooker Double – COGHLANS

450 kr

GJUTJÄRN / STÅL / TRÄ

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: 0244 Kategorier: ,

Beskrivning

Med ett mackjärn i gjutjärn över en öppen eld tar du enkelt klämmackan till en helt ny nivå. Få saker i mitt laga-mat-utomhus-kit är så välanvända som mina Iron Camp Cookers från Coghlan’s. Allt som behövs är en bädd med glöd, 4st skivor bröd, lite matrester och sen sjuka mängder ost & smör.

TIPS! Kläm åt och tryck ned järnet direkt på eller ned i glödbäddens heta djup. Det funkar!

Detta är en uppdaterad version av en gammal klassiker. Nu utrustad med en bättre låsfunktion på metallskaftet som håller de båda halvorna mer tätt ihoptryckta. Så du slipper stå och hålla i hela tiden. Denna variant har 2st halvor som inte är ihopsatta för gott utan hookar i varandra vilket också underlättar hanteringen.

Givetvis finns det lättare versioner av såna här campingklämgrillar. Men gjutjärnet ger den där extra najsa feeling som aluminium & teflonade modeller helt enkelt inte levererar. Dessutom funkar ju gjutjärn på induktionshällar så mina järn går varma även i mitt hemmakök.

Men allra bäst är ju känslan är när man slänger upp dessa bland alla sunkiga grillkorvar på nån allmän grillplats på en friluftsgård eller lekplats. Då är man kungen ska ni veta!

Detta underbara mackjärn har ett 68cm långt handtag så du kan hålla dina söta små fingrar obrända. Handtaget är avtagbart för att underlätta förvaring & rengöring.

Modell: Cast Iron Double Camp Cooker
Tillverkare: COGHLANS
Vikt: 1,9kg
Längst: 68cm
VEGAN: Välj själv!