Yoder Ekologisk Lin Vindtät Svart – LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISK LIN

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Yoder Jacket Black från Langerchen är en vår & sommarjacka från Langerchen tillverkad i deras egenutvecklade & egenproducerade Coated Linen-material bestående av 100% ekologisk lin som belagts med ett tunt PU-membran för att bli vindtätt men samtidigt behålla sin andningsförmåga. Ytan är dessutom hyfsat vattenavstötande samt fri från PVC & flourkarboner. På det hela är det liksom en lyxigare & naturlig samt mer funktionell variant på en windbreaker – som ju typ alltid är PLASTIGA som…

Förutom sidfickor samt bröstficka har Yoder en riktig innerficka med dragkedja över hjärtat. 2st Ventilations-öljetter i varje armhåla samt en metall-dragkedja från YKK.

Modellen är 189cm lång & bär en size L.

Material: 100% ekologisk lin
Beläggning: Polyuretan
Modell: Jacket Yoder
Färg: Black
Varumärke: LANGERCHEN
Vegan:
JA

Langerchen tillverkar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade sömnadsstudio. De utvecklar & producerar även sina egna hålbara material vilket de mycket unika i dagens modebransch. Samtliga plagg produceras endast i exakt det antal som förbeställs av oss återförsäljare jorden runt. Vissa kombinationer av material & modell är helt unika för A+:) då vi själva kan välja och designa våra egna varianter. Det innebär att vi aldrig kan fylla på en modell & att vi ofta låter en modell leva flera säsonger ena de går på REA.