Willroy Organic Wool Vest Chinchilla – LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISK ULL & CUPRO

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: v009ff01-chinchilla Kategorier: , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Vest Willroy Chinchilla är en grafitgrå damväst från Langerchen tillverkad av ekologisk ullfleece. Vilka andra västar kommer ens i närheten? Knappast de numera så populära uberplastiga plastfleecarna iallafall? Utan tveka det mest gosiga & samtidigt bland det exklusivaste materialet vi någonsin stött på. Mysfaktor på 1000st kramar! 

Västen har ett foder på insidan tillverkat av Cupro samt ytterskalet är förstärkt med 25% ekologisk bomull. Willroy funkar precis lika bra som ett ytterplagg som  Den generösa kragen går att vika upp vid dåligt väder & kyla. Självklart har Willroy 2st generösa ytterfickor med tryckknappar framtill som är väl dolda för att bibehålla den rena looken. Västen har även 2st enklare innerfickor med trycknappar

Langerchen producerar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade studio. De syr endast upp exakt det antal jackor som beställts i förväg. På så vis nollas risken för överproduktion och när något är slutsålt är det finito på riktigt. Vissa av våra jackor är helt unika för A+:) och det händer att ett plagg existerar i färre än 10st exemplar worldwide.

Modell: Vest Willroy
Färg: Chinchilla / Grafitgrå
Material: 100% ekologisk ylle
Tillverkare: LANGERCHEN
Certifiering: GOTS