Claymont Organic Wool Vest Black – LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISK YLLE

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Beskrivning

DENNA VÄST KOMMER PRODUCERAS EXKLUSIVT FOR A+:) TILL HÖSTEN 2022. MEJLA DITT INTRESSE ELLER KOM FÖRBI BUTIKEN FÖR ATT PROVA VÅRT PROV FÖR ATT KLURA UT DIN SIZE. JUST NU HAR VI ENBART LARGE KVAR OCH DE ÄR NÅGOT SMÅ!!! PERFEKT FÖR DIG SOM ÄR MEDIUM.

OBS! Något små i storlekarna. Claymont är en stilren väst i 100% ekologisk ylle från Langerchen & något av det finaste vi har att komma med denna säsong. Den kokta ullen har en fantastiskt struktur & påminner starkt om Langerchens klassiska Tecno Felt-material bara att i denna väst är det inget membran på insidan. Men komforten, looken & stretchen är sig lik.

OBS: Västarna är något små så välj en större size än du brukar.

OBS: Notera att vi enbart har ett mycket litet antal av denna väst och det fins inga lager att fylla på ifrån. Tar en size slut så har tåget gått.

Västen har ett rent uttryck med 2st sidofickor försedda med dolda tryckknappar. Svart metall dragkedja (YKK) i precis lagom rejäl storlek.

Material: 100% ekologisk ylle
Tillverkare: LANGERCHEN
Modell: Claymont Vest
Färg: Black

Samtliga Langerchens jackor är producerade i deras egna GOTS-certiiferade fabrik. Den kokta ullen i Claymont är ”virgin wool” certifierad  enligt EU-blomman.