Torrance All-Weather Functional Car Coat – LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISKT & ÅTERVUNNET

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: c521cs08-platinum Kategorier: , , , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Platinumgrå funktionsrock med membran tillverkad av mestadels ekologiska & återvunna material. Langerchen Torrance har en helt ny sorts materialmix som Langerchen kallar ”Storm Pop” och består av 60% ekologisk boull utåt & 40% återvunnen polyester inåt med ett PU-membran emellan. En vanlig rock till det yttre men Torrance funkar i alla väderförhållanden. 

Detta är exakt samma modell som som Langerchen tillverkade i ekologisk ylle i vintras. Bara att nu har man en konstruktion som lämpar sig bättre på andra sidan året. Vår, sommar som höst!

Den vattentåliga funktionen existerar tack vare en tunn beläggning av polyuretan som gör ytan 100% vattentät & vindtätt. Samtliga sömmar på Torrance är givetvis tejpade som vilket modernt funktionsplagg som helst.

Men det härliga är att en varken känns eller ser ut som en regnrock. Beläggningen sitter nämligen på insidan så utåt sätt har du en mycket stilig bomullskanvas. Långt från lika plastigt som mindre hållbara konkurrenter erbjuder. Torrance Storm Pop har en vattenpelare på hela 10.000mm.

Material: 60% ekologisk bomull, 40% återvunnen polyester,
Membran: PU

Modell: Torracne Carcoat 
Färg: Platinum / Grå
Certifieringar: OCS
Tillverkare: LANGERCHEN
Vegan: JA

Langerchen tillverkar moderna herr & damjackor för stad & land med hög funktion & en otroligt progressiv inställning till hållbart mode. Langerchen utvecklar sina egna funktionsmaterial och fokuserar på ekologisk bomull, lin, ylle samt återvunnen polyester.

Samtliga jackor tillverkas i Langerchens GOTS-certifierade sömnadsstudio. Eftersom Langerchen äger hela produktionskedjan och endast tillverkar exakt det antal jackor som vi återförsäljare förbeställt förhindras överproduktion och stora varulager. Hos A+:) hittar du flera modeller & färgkombinationer unika för just vår butik.