Orland Organic Cotton Rain Coat Black – Mens – LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISKT & ÅTERVUNNET

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: j552cs04military-1 Kategorier: , , , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Svart regnrock tillverkad av mestadels ekologiska & återvunna material. Langerchen Orland Black har en helt ny sorts materialmix mot tidigare versioner av vår mest uppskattade regnplagg. Den ekologiska bomullen är numera förstärkt med 30% återvunnen nylon vilket resulterar i mer slitstyrka & bättre komfort. Den nya konstruktionen är dessutom lättare & tunnare och betydligt mer lättpackad. 

Den vattentåliga funktionen existerar tack vare en tunn beläggning av polyuretan som gör ytan 100% vattentät & vindtätt. Samtliga sömmar på Orland är givetvis tejpade som vilket modernt funktionsplagg som helst.

Men det härliga är att en varken känns eller ser ut som en regnrock. Beläggningen sitter nämligen på insidan så utåt sätt har du en mycket stilig bomullskanvas. Långt från lika plastigt som mindre hållbara konkurrenter erbjuder.

Orland Military är en svaret regnacka med knappar i koppar som verkligen skapar en lyxig feeling. Orland har 2st rader med knappar framtill så du kan enkelt använda rocken knäppt utanför en vanlig jacka eller rock. Orland har varit en favorit i vårt sortiment i flera säsonger så det är kul att se den utvecklas vidare för att bli ännu mer progressiv.

Material: 45% ekologisk bomull, 30% återvunnen nylon
Beläggning: 25% PU
Modell: Orland Rain Jacket
Färg: Black / Svart
Tillverkare: LANGERCHEN
Vegan: JA

Langerchen tillverkar moderna herr & damjackor för stad & land med hög funktion & en otroligt progressiv inställning till hållbart mode. Langerchen utvecklar sina egna funktionsmaterial och fokuserar på ekologisk bomull, lin, ylle samt återvunnen polyester.

Samtliga jackor tillverkas i Langerchens GOTS-certifierade sömnadsstudio. Eftersom Langerchen äger hela produktionskedjan och endast tillverkar exakt det antal jackor som vi återförsäljare förbeställt förhindras överproduktion och stora varulager. Hos A+:) hittar du flera modeller & färgkombinationer unika för just vår butik.