Stockton Regnrock – LANGERCHEN

kr

kr

67% EKOLOGISK BOMULL

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Beskrivning

Klassisk militärgrön regnrock/allävadersparka från Langerchen tillverkad av 67% ekologisk bomull. Stockton tillverkas i flera olika material & detta är alltså den grövsta sortens bomullskanvas med en regntät beläggning på jackans insida samt tejpade sömmar. Rocken är 100% regntät precis som en konventionell regnrock – bara mycket mindre plastig och ful! Stockton är relativt styv till en början men materialet mjukas upp med användning. 

Vi säljer även modeller av Stockton i 100% ekologiska bomull. 

Stockton har en kraftig 2-vägsdragkedja från YKK, en rejäl huva med dragsko samt 2st sidofickor med väl täckande flärpar. På insidan hittar du en riktigt innerficka med dragkedja samt en dragsko för att justera passformen runt midjan.

Stockton är ett unisex-plagg som produceras i storlekarna 1-7. Vi har valt att översätta dessa till herrstorlekar där 2=XS, 3=S, 4=M, 5=L, 6=XL & 7=XXL. Modellen på bilden är 187cm lång och bär en size 5 vilket motsvarar en L.

Material: Storm Pop, 67% ekologisk bomull, 13% polyester, 20% PU.
Modell: Parka Stockton
Färg: Militärgrön
Varumärke: LANGERCHEN
Vegan:
JA

Langerchen tillverkar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade sömnadsstudio. De utvecklar & producerar även sina egna hålbara material vilket de mycket unika i dagens modebransch. Samtliga plagg produceras endast i exakt det antal som förbeställs av oss återförsäljare jorden runt. Vissa kombinationer av material & modell är helt unika för A+:) då vi själva kan välja och designa våra egna varianter. Det innebär att vi aldrig kan fylla på en modell & att vi ofta låter en modell leva flera säsonger ena de går på REA.