Orland BP Military – LANGERCHEN

kr

kr

80% EKOLOGISK

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Artikelnr: j552cs04military Kategorier: , , , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Ny uppdaterad version av Langerchens ekologiska regnrockar med lansering våren 2019. Orland Jacket BP Military har nu förbättrad andningsförmåga samt kommer utrustad med ett så kallat “backpack-system” vilket gör att du kan bära rocken som en ryggäsck när du vill lufta dig lite efter till exempel ett ösregn eller en hård cykeltur – eller bara inte har någon väska – genialt hur som helst!

OBS! Då detta är den mer exklusiva & uppdaterade versionen med BP (“back-pack system”) av Orland så är priset något högre än den utgående, enklare varianten från tidigare säsonger då den hette Owen. 

Det unika funktionsmaterialet i Orland är ensamt i sitt slag och det finns inga regnkläder som kan mäta sig med Langerchens då tyget består till 80% av ekologisk bomull. Funktionen kommer tack vare en tunn beläggning av polyuretan som gör ytan vattentätt, vindtätt samtdigt som den tillåter tyget att andas. Samtliga sömmar på jackan är givetvis limmade så detta är alltså en 100% vattentät regnjacka för den som undrar. Men det härliga är att en varken känns eller ser ut som en regnrock. Beläggningen sitter nämligen på insidan så utåt sätt har du en mycket stilig bomullskanvas. Långt från lika plastigt som mindre hållbara konkurrenter erbjuder.

Orland Military är en mörkgrön, jacka med knappar i koppar som verkligen skapar en lyxig feeling. Orland har 2st rader med knappar framtill så du kan enkelt använda rocken knäppt utanför en vanlig jacka eller rock. Orland har varit en favorit i vårt sortiment i flera säsonger så det är kul att se den utvecklas vidare för att bli ännu mer progressiv.

  • 80% ekologisk bomull
  • 20% PU
  • Modell: Orlannd Jacket
  • Färg: Military
  • Backpack-system
  • Tillverkare: Langerchen