Kimball Parka Ekologisk Bomull – LANGERCHEN

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: j153co08-olive Kategorier: , , , , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Parka Kimball från Langerchen är en lång jacka/parka tillverkad i en kraftig kanvas tillverkad av 100% ekologisk bomull som trots avsaknaden av syntetmaterial håller en riktigt hög funktionsnivå när det kommer till vind & regn. Kimball är nämligen sydd i Langerchens Tent Fabric. Ett material så tätt vävt att vinden knappt tränger igen samt får lättare regn stanna på ytan eller rinna. En funktion som får ytterligare hjälp tack vare den helt naturliga invaxningen tyget gått igenom. 

Kimball har stora utanpåliggande fickor såväl som innerficka med dragkedja. De stora knapparna är tillverkade av stennötter i ett försök att göra en så naturliga produkt som möjligt. Perfekt för dig som förstått att man kan plastbanta sin garderob utan att göra avkall på stil eller funktion.

Modellen på bilderna är 175cm lång och bär en size SMALL.

Modell: Kimball Parka
Material:
100% ekologisk bomull
Varumärke: LANGERCHEN
Färg:
Olive
Vegan:
JA

Langerchen tillverkar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade sömnadsstudio. De utvecklar & producerar även sina egna hålbara material vilket de mycket unika i dagens modebransch. Samtliga plagg produceras endast i exakt det antal som förbeställs av oss återförsäljare jorden runt. Vissa kombinationer av material & modell är helt unika för A+:) då vi själva kan välja och designa våra egna varianter. Det innebär att vi aldrig kan fylla på en modell & att vi ofta låter en modell leva flera säsonger ena de går på REA.