Bryan Asphalt – LANGERCHEN

kr

kr

82% EKOLOGISK BOMULL

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Beskrivning

Bryan Asphalt från Langerchen är en vår & sommarjacka från Langerchen tillverkad i deras nyutvecklade Peached Pop-material bestående av enbart ekologiska & återvunna material. Peached Pop har väldigt god andningsförmåga & ytan är vattenavstötande tack vare en hydrofibisk finish som är fri från PVC & flourkarboner. 

Jackan har en tunn & vindtät huva invikt i kragen som kan tas fram vid behov. Innerfickor har dragkedjor medan ytterfikcor säkras med tryckknappar. 2 Ventilations-öljetter i varje armhåla. Bryan är fullpepprad med fickor, dragskor & spännen samt har en 2-vägsdragkedja från YKK.

Modellen är 189cm lång & bär en size L.

Material: Peached Pop, 87% ekologisk bomull, 13% återvunnen polyester.
Modell: Jacket Bryan
Färg: Asphalt
Varumärke: LANGERCHEN
Vegan:
JA

Langerchen tillverkar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade sömnadsstudio. De utvecklar & producerar även sina egna hålbara material vilket de mycket unika i dagens modebransch. Samtliga plagg produceras endast i exakt det antal som förbeställs av oss återförsäljare jorden runt. Vissa kombinationer av material & modell är helt unika för A+:) då vi själva kan välja och designa våra egna varianter. Det innebär att vi aldrig kan fylla på en modell & att vi ofta låter en modell leva flera säsonger ena de går på REA.