Orland BP Waxed Organic Cotton Navy – LANGERCHEN

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Vaxad version av Langerchens tidlösa rock Orland där det vattentäta membranet bytts ut mot en 100% naturlig vaxning. Resultatet är en mer vardaglig allvädersparka som alltjämt klarar av stark vind & ihållande regn. Inte lika regntålig som denna med PU-membranet men samtidigt en mer luftig & naturlig känsla som andas bättre. Å snyggare såklart eftersom vaxad kanvas är så vackert.

Vad betyder BP! BP är en förkortning för ”BackPack-system” och betyder att jackans har som ”hängslen” på insidan vilket tillåter bäraren att hänga bort jackan från axlarn så den hänger bakom dig som en ryggsäck.

Orland Navy är en marinblå regnparka/rock med rejäla metallknappar som verkligen skapar en lyxig feeling. Orland har 2st rader med knappar framtill så du kan enkelt använda rocken knäppt utanför en vanlig jacka eller rock. Orland har varit en favorit i vårt sortiment i flera säsonger så det är kul att se den utvecklas vidare för att bli ännu mer progressiv.

Material: 100% ekologisk bomull
Beläggning: Veganskt vax fritt från paraffin
Modell: Orland BP Vaxed
Färg: Navy / Marinblå
Tillverkare: LANGERCHEN
Vegan: JA

Langerchen tillverkar moderna herr & damjackor för stad & land med hög funktion & en otroligt progressiv inställning till hållbart mode. Langerchen utvecklar sina egna funktionsmaterial och fokuserar på ekologisk bomull, lin, ylle samt återvunnen polyester.