Fairford Windbreaker Craft – LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISKT & ÅTERVUNNET

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Fairford Windbreaker Jacket från Langerchen är en av deras mer klassiska modeller fast i ett helt nytt material bestående av 60% ekologisk bomull & 40% återvunnen nylon. Resultatet blir en superlätt, sval jacka med hög komfort. Den lite mer matta ytan är vattenavstötande, vindtätt & materialet känns friskt & luftigt. Långt ifrån känslan man får av konventionella windbreakers – den instängda plastfolie-feelingen!

Craft är en unik färg för 2022 som enbart produceras en gång i mycket begränsad upplaga. På bilderna har de använt en stark blixt vilket fått lite av jackans varma ton att försvinna.

Förr tillverkades denna modell av 100% återvunnen nylon. Med 60% ekologisk bomull ökar komforten, jackan känns fräschare. Speciellt vid fuktigare väder. Bomullen ger även jackan en dovare och mer naturlig look. Snyggare & bättre helt enkelt. Dessutom slipper man det högljudda prasslet som billiga fuskversioner brukar bjuda på.

Fairford har en full-zip dragkedja från YKK samt 2st sidfickor med dragkedjor. Självklart har Langerchen inte tagit några genvägar utan Fairford har 1st innerficka som även den har en dragkedja.  Kragen är hög & Fairford är utrustad med en huva samt, dragsko & chin-guard. Ärmsluten har minimalistiska elastiska resår och damm tunna resår sitter längs midjan vilket ger jackan en riktigt snygg passform och skyddar vinden från att slinka in.

Modellen är 175cm lång och bär en size S vilket motsvaras av siffran 2. Välj en större storlek om du är en sån som brukar ligga mellan storlekar ibland.

Modell: Jacket Fairford
Färg: Craft
Varumärke:
LANGERCHEN
Material:
60% ekologisk bomull & 40% återvunnen nylon.
Vegan: JA

Samtliga Langerchens jackor är producerade i deras egna GOTS-certifierade fabrik.