Theba Linen Jacket Black – LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISK LIN

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: j136li01-black Kategorier: , , , , , , , , ,

Beskrivning

Theba från Langerchen är en kort lättviktsparka tillverkad av 100% ekologisk lin som är både lätt, bekväm, vindtät, regnavvisande, vegansk & hållbart producerad. Det unika material har en beständig beläggning som ger linet dess unika funktionsförmåga. Ersätter med enkelhet sommarjackor, windbreakers & till viss del regnplagg – med stil & fokus på naturen dessutom!

Den för Langerchen unika konstruktionen som de kallar ”Coated Linen” har vi sålt i några säsonger. Modellen Theba må va ny men detta är ett väl beprövat koncept rent materialmässigt. Det ekologiska lintyget har en beläggning av PU som gör jackan vindtålig & vattenavstötande utan kännas alltför plastig.

Theba har en full-zip dragkedja från YKK samt 2st rejäla sidofickor samt 1st innerficka med dragkedja. Kragen är hög & skyddar precis som på outdoor-jackor. Ärmsluten går att stänga till ordentligt & i nedkant finns dragskor vilket ger jackan en riktigt snygg passform och skyddar vinden från att slinka in.

Modell: Theba
Färg: Svart / Black
Certifiering: OCS
Varumärke:
LANGERCHEN
Kvalitet: Coated Linen
Material skal:
 100% ekologisk lin
Material beläggning PU
Vegan: JA

Langerchen tillverkar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade sömnadsstudio. De utvecklar & producerar även sina egna hålbara material vilket de mycket unika i dagens modebransch. Samtliga plagg produceras endast i exakt det antal som förbeställs av oss återförsäljare jorden runt. Vissa kombinationer av material & modell är helt unika för A+:) då vi själva kan välja och designa våra egna varianter. Det innebär att vi aldrig kan fylla på en modell & att vi ofta låter en modell leva flera säsonger ena de går på REA.