Callahan Reed Rainproof Coat – LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISKT & ÅTERVUNNET

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Callahan från Langerchen är en allvädersparka som är både lätt, bekväm, vindtät, regntät, vegansk & hållbart producerad. En ledig & lång parka med avtagbar huva & innerficka med dragkedja samt all detaljer på rätt plats såsom limmade sömmar. Lite som en skaljacka fast mindre plastig look tack vare det yttre skalet som består av 60% ekologisk bomull förstärkt med 40% återvunnen nylon. 

Callahan är 100% vattentät. Detta är framtidens galonjacka – fast ändå inte! Den för Langerchen unika konstruktionen som de kallar ”Cotton Nylon Shell” har vi sålt i några säsonger. Modellen må va ny men detta är ett väl beprövat koncept rent materialmässigt.

Reed är en unik färg för 2022 som enbart produceras en gång i mycket begränsad upplaga. På bilderna har de använt en stark blixt vilket fått lite av jackans varma ton att försvinna. Den gråa färgen matchar & lyfter sin omgivning så denna kan du använda även när det inte regnar. Den ljust kopparfärgade dragkedjan & matchande tryckknappar är så snygga mot det grå.

Med 60% ekologisk bomull i skalet ökar komforten, jackan känns fräschare. Speciellt vid fuktigare väder. Bomullen ger även jackan en dovare och mer naturlig look. Snyggare & bättre helt enkelt. Dessutom slipper man den stelhet som billiga & svindyra regnkappor brukar komma och dras med.

Callahan har en full-zip dragkedja från YKK samt 2st rejäla sidofickor samt 1st innerficka med dragkedja. Kragen är hög & skyddar precis som på outdoor-jackor. Ärmsluten går att stänga till ordentligt & i nedkant finns dragskor vilket ger jackan en riktigt snygg passform och skyddar vinden från att slinka in.

Modell: Coat Callahan
Färg: Reed
Varumärke:
LANGERCHEN
Kvalitet: Cotton Nylon Shell
Material skal:
60% ekologisk bomull & 40% återvunnen nylon.
Material lining: Polyuretan
Vegan: JA

Samtliga Langerchens jackor är producerade i deras egna GOTS-certifierade fabrik.