Jumper Carlyle Toffee – LANGERCHEN

kr

kr

YLLE / BOMULL / KAMEL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Jacka tillverkad i Langerchens egenutvecklade fuskpäls (även om konstpäls vore ett mer lämpligt ord) bestående av en helt naturlig & mestadels ekologisk mix av ylle, bomull & kamel. Ett helt magiskt plagg för alla som vill ha looken & känslan men som ledsnat på plastiga sherpa-fleecar. 

Carlyle har ett fluffigt yttre medan insidan är mer kompakt för att inte bara släppa igenom all vind & kyla. Stora trycklappar i halsen så du kan öppna upp en bit. Jackan har 2st sidfickor väl dolda i sidosömmen som kan stängas med hjälp av tryckknappar.

Modellen på bilderna är 175cm lång och bär en size SMALL.

Modell: Jumper Carlyle 
Material:
65% ylle, 20% ekologisk bomull, 15% kamel. 
Varumärke: LANGERCHEN
Färg:
Toffee
Vegan:
NEJ

Langerchen tillverkar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade sömnadsstudio. De utvecklar & producerar även sina egna hålbara material vilket de mycket unika i dagens modebransch. Samtliga plagg produceras endast i exakt det antal som förbeställs av oss återförsäljare jorden runt. Vissa kombinationer av material & modell är helt unika för A+:) då vi själva kan välja och designa våra egna varianter. Det innebär att vi aldrig kan fylla på en modell & att vi ofta låter en modell leva flera säsonger ena de går på REA.