Brookway Bomber Organic Wool Navy – LANGERCHEN

kr

kr

100% EKOLOGISK ULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: j173bw21 Kategorier: , , , , , , , , , ,

Beskrivning

Brookway är en klassisk bomberjacka, lätt vadderad, från Langerchen tillverkad av 100% kokad & filtad ekologisk ull. Så egentligen inte särskilt klassisk alls! Mest oplastig & hållbar samt GOTS-certifierad rakt igenom. Bomberjackan har aldrig tidigare tillverkats med samma hänsyn & lyx? Den filtade ullen har en vattenavstötande effekt. Just denna marinblåa versionen hittar du endast här på A+:).

Brookway har 2st sidfickor med tryckknappar samt 2st innerfickor som även de låses med tryckknappar.

Jackan är rynlig i passformen så du ska kunna få plats med en varm tröja undertill om det blir svinkallt. Förutom den ekologiska ullen i skalet har Brookway ett quiltat hållbart foder av Cupro. Cupro är en regenatfiber skapad av bomullsavfall istället för träfibrer. På detta sätt återvinner man avfallet från bomullstillverkningen. Liknar Tencel som våra kunder brukar vara lite mer bekanta med.

Ullen är certifierad av GOTS och garanterar förutom att den är ekologisk att djuren inte utsatts för mulesing eller antiparasitära medel som tyvärr är så vanligt inom ullindustrin.

Langerchen producerar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade studio. De syr endast upp exakt det antal jackor som beställts i förväg. På så vis nollas risken för överproduktion och när något är slutsålt är det finito på riktigt. Vissa av våra jackor är helt unika för A+:) och det händer att ett plagg existerar i färre än 10st exemplar worldwide.

Modell: Bomber Jacket Brookway
Färg: Navy / Marinblå
Dragkedja: Metall av YKK
Material: 100% ekologisk ylle & Cupro-lining
Tillverkare: LANGERCHEN
Certifiering: GOTS