REA

Komut Medium Pure Olive – PINQPONQ

Det ursprungliga priset var: 2 295 kr.Det nuvarande priset är: 1 595 kr.

ÅTERVUNNET MATERIAL

Slut i lager

Beskrivning

Komut Medium är utan tvekan den ultimata ryggsäcken för dig som rör dig snabbt genom staden & land. En ryggsäck för alla väder. Vare sig du cykelpendlar förbi elskotrar eller flyger över stock & sten. Komut är tillverkad i Pinqponqs nya material som är en rip-stop återvunnen nylon vilken är både starkare, lättare & snyggare är sina föregångare & framförallt konkurrenternas.

Komut är en ryggsäck på steroider med sin reflex /varselband som du kan veckla ut & det innebyggd rese/regnskyddet som du kan fälla ut likt en badmössa. Vadderat laptopfodral, extra miniväska på axelband för mobil & plånbok osv. 

Komut rymmer 32-37L  beroende på om den är fullt utvecklad i toppen. Ryggsäckens laptopfodral passar även till lite större datorer. Komut är godkänd som handbagage på flygplan.

Samtliga Pinqpong-ryggsäckar & väskor är veganska rakt igenom, fria från skadliga PFC-ämnen & den PU-beläggning som gör produkterna vattentåliga är vattenbaserad. All produktion är certifierad rättvis via Fair-Wear. Fair Wear Foundation är en oberoende organisation med säte i Holland som arbetar med varumärken, arbetare & industripåverkare för att förbättra arbetsförhållandena i modefabriker.

Mått: 30 x 22 x 70 cm.
Vikt: 1300 g.
Volym: 32-37L
Modell: Komut M
Laptopfodral: 16-tum
Dragkedjor: Vattentäta YKK
Färg: Pure Olive
Material: Återvunnen nylon
Certifieringar: Bluesign®, Fair-Wear
Varumärke: PINQPONQ
Vegan: JA