REA

Arnold Gleen Rinse Wide Pants – KINGS OF INDIGO

1 395 kr 995 kr

1 395 kr 995 kr

EKOLOGISK  & ÅTERVUNNEN BOMULL

Beskrivning

Säsongens absoluta måste-has heter Arnold. Arnold är snäll mot miljön & något av en superhjälte bland benbeklädnader. Sunkiga brallor ligger risigt till! För tummar du på rejälheten kommer dina feta brallor se sorgliga ut. Med Arnold runt din rör får du det bästa när det kommer till slitstyrka, hållbarhet, komfort & stil.

Arnold är ett par relaxade denimbyxor med en grov men ändå luftig struktur. Färgen är helt magiskt i sin blåhet & kommer bara bli finare med tiden. Huvudmaterialet består av 85% ekologisk bomull & 15% återvunnen bomull. En klimatsmart mix där beroendet av nyodlad bomull minskar. Alla metalldetaljer samt knapparna är tillverkade av 100% återvunna metaller. Fickorna är förstärkta med återvunnen polyester.

Detta är ett av våra första plagg från KOI som med AWARE-funktion som tillåter dig att scanna en QR-kod som direkt för dig till en informationssida om plaggets hela produktionsprocess. Kul i en tid där mycket av kläders produktion är döljs i dunkel. Men man lika progressiva som K.O.I vill man såklart kunna visa upp det.

Modell: Arnold
Material: 85% ekologisk bomull & 15% återvunnen bomull
Färg: Gleen Rinse
Gylf: Knappar
Varumärke: KINGS OF INDIGO
Certifiering: OCS & GRS