Mattermos 473ml – KLEAN KANTEEN

kr

kr

18/8

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Artikelnr: kleanmattermos12oz Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Vaccum Food Canister från Klean Kanteen är ett par rostfria mattermosar – våra mest populära! Dessa mattermosar kommer i 2st olika sotlrekar varav den större är perfekt för vuxna och den mindre för barn.

Nu kan du på ett enkelt sätt äta hemmalagad mat & soppa utan att behöva värma i micro och sedan hälla upp i skål. Vare sig det gäller att mumsa i sig rester på jobbet eller ta med sig hemlagat ut i naturen. Håller värmen i ca 4 timmar. Kall mat håller sig fräsch betydligt längre än så.

Klean Kanteen vacuum insulated food canister mattermos håller givetvis samma höga kvalitet som deras stålflaskor & termosar. Locket är 100% tätt så du behöver inte oroa dig för spill. Det täta locket bidrar även till att hålla smaken instängd & fräsch.

Det nya locket som denna mattermos fick hösten 2015 använder sig av återvunnen wellpapp istället för skumplast. Detta är lika effektivt som föregångaren men framförallt ett mer miljövänligt material. Pappersisoleringen ligger ingjuten i PP5 vilket skyddar den från fukt. Tack vare detta nya lock håller termosen värmen betydligt bättre än den äldre versionen som vissa upplevde underpresterade.

OBS: Kom ihåg att torr mat som inte innehåller stora mängder vatten är svårt att hålla varmt. Samt att en halvfull mattermos inte håller värmen lika bra som en full. För bästa värmehållning kan du i förväg hetta upp insidan på din mattermos genom att fylla den med kokande vatten och låta den stå och bli varm.

Volym: 236ml & 473ml.
Vikt: 294 gram & 354 gram..
Bredd öppning: 78mm.
Material behållare: Rostfritt stål 18/8 – borstad finish.
Material lock: Rostfritt stål, PP5 & återvunnen papp.
Material packning: Silikon.