Klak Construct Black – PINQPONQ

1 495 kr

ÅTERVUNNEN POLYESTER

Slut i lager

Beskrivning

Klak Construct från Pinqponq är en ny Klak med lite extra ytterfack (2st) & nya detaljer såsom logotyp i metall. Klak har en funktionell rolltop samt dragkedja. Eller egentligen ör det mer av en foldtop om nu ett sånt ord existerar.  Klak är en enkel ryggsäck med hög funktionalitet fina detaljer.Materialet är 100% återvunnet PET, vattenavvisande och riktigt slitstarkt.

Jag tycker att det är en smart liten väska som med sin uppfällbara ”rolltop” når upp till en kapacitet av 18 liter istället för 13 som den rymmer när toppen är nedfälld. Själva toppen stängs med magneter istället för typ kardborreband som alla vet bara pajjar.

Precis som alla ryggsäckar från Pinqponq har Klak flertalet specialfack och ett par smarta lösningar har även byggts in för att du bättre ska ha koll på dina prylar. Klak har ett ytterfack och mellan det och väskan finns plats för exempelvis ett sittunderlag eller en skateboard. Datorfacket är vadderat och anpassat för datorer & surfplattor upp till 15-tum. Huvudfacket öppnas via 2st YKK-dragkedjor och är utrustad med pennfack m.m.

Ryggsäckens baksida är vadderad mot ryggen och axelremmarna går att justera. Flertalet olika fack och fickor finns och sätter pricket över i:et.

Mått: 36x44x13 cm.
Vikt: 620 g.
Volym: 13L.
Varumärke: Pinqponq.
Modell: Klak Construct
Färg: Black / Svart
Material: Återvunnen PET.
Certifieringar: Bluesign® samt Fair-wear-foundation