Carran Organic Wool Coat Salvia – LANGERCHEN

4 495 kr

4 495 kr

100% EKOLOGISK ULL

Artikelnr: c057bw20-salvia Kategorier: , , , , , , , ,

Beskrivning

Carran Coat Salvia är en ljus damkappa från Langerchen tillverkad av 100% kokad ekologisk ull. GOTS-certifierad rakt igenom – vilka andra kappor kommer ens i närheten? Den filtade ullen har en vattenavstötande effekt. Dubbla lager över fronten samt över axlar & rygg gör kappan extra varm & tät.

Kappan är av det längre slaget & precis lagom oversize med stora slag, stora utanpåliggande fickor samt 1st innerficka med dragkedja. KnapparDet för Langerchen unika materialet består till 75% av ekologisk ylle.na är tillverkade av stennöt.

Ullen är certifierad av GOTS och garanterar förutom att den är ekologisk att djuren inte utsatts för mulesing eller antiparasitära medel som tyvärr är så vanligt inom ullindustrin.

Kappan kan först upplevas som relativt tunn men den värmer bättre än man kan tro. Så under vintern brukar en varm tröja och lite lager på lagertänk räcka långt. Helt enkelt det stiligaste skalplagg du kan tänka dig.

Langerchen producerar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade studio. De syr endast upp exakt det antal jackor som beställts i förväg. På så vis nollas risken för överproduktion och när något är slutsålt är det finito på riktigt. Vissa av våra jackor är helt unika för A+:) och det händer att ett plagg existerar i färre än 10st exemplar worldwide.

Modell: Coat Carran
Färg: Salvia
Material: 100% ekologisk ylle
Tillverkare: LANGERCHEN
Certifiering: GOTS