Ottawa BP Waxed Organic Cotton – Military – LANGERCHEN

kr

kr

EKOLOGISKT & ÅTERVUNNET

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Vaxad version av Langerchens tidlösa kappa Ottawa där det vattentäta membranet bytts ut mot en 100% naturlig vaxning. Resultatet är en mer vardaglig allväderjacka som alltjämt klarar av stark vind & ihållande regn. Inte lika regntålig som denna med PU-membranet men samtidigt en mer luftig & naturlig känsla som andas bättre. Å snyggare såklart eftersom vaxad kanvas är så vackert.

Vad betyder BP! BP är en förkortning för ”BackPack-system” och betyder att jackans har som ”hängslen” på insidan vilket tillåter bäraren att hänga bort jackan från axlarn så den hänger bakom dig som en ryggsäck.

Ottawa Miitary är en armegrön parka/kappa med rejäla kopparfärgade metallknappar som verkligen skapar en lyxig feeling. Ottawa har 2st rader med knappar framtill så du kan enkelt använda rocken knäppt utanför en vanlig jacka eller rock. Orland har varit en favorit i vårt sortiment i flera säsonger så det är kul att se den utvecklas vidare för att bli ännu mer progressiv.

Material: 100% ekologisk bomull
Beläggning: Vax
Modell: Ottawa BP Vaxed
Färg: Military / Armegrön
Tillverkare: LANGERCHEN
Vegan: JA

Langerchen tillverkar moderna herr & damjackor för stad & land med hög funktion & en otroligt progressiv inställning till hållbart mode. Langerchen utvecklar sina egna funktionsmaterial och fokuserar på ekologisk bomull, lin, ylle samt återvunnen polyester.

Samtliga jackor tillverkas i Langerchens GOTS-certifierade sömnadsstudio. Eftersom Langerchen äger hela produktionskedjan och endast tillverkar exakt det antal jackor som vi återförsäljare förbeställt förhindras överproduktion och stora varulager. Hos A+:) hittar du flera modeller & färgkombinationer unika för just vår butik.