Nomad 7 Plus – Black

1 250 kr

Stryktålig & stödjer direktladdning.

Slut i lager

Artikelnr: nomad7+ Kategorier: , , Taggar: , ,

Beskrivning

Nomad 7 PLUS är den senaste solpanelen från Goal Zero. PLUS-serien innehåller 3st nya kraftfulla paneler som ersätter den simplare & klassiska Nomad-serien. Nomad 7 PLUS har 2st storebröder men för de flesta av våra kunders behov duger denna alldeles utmärkt. Helt klart rätt val för dig som bara vil ladda en smartphone eller två.

Dessa nya paneler väger mindre och har en smartare design med avtagbara/inbyggda ställ på baksidan som tillåter dig att skapa bästa vinkeln och skapar skugga där du kan lägga din enhet i skydd från solen. Men den kanske allra viktigaste fördelen med Nomaderna är att du kan ladda dina prylar direkt från panelen utan att behöva gå via ett batteri. Nomad 7 plus har en dynamisk funktion som känner av & optimerar din enhets krav för bästa möjliga laddning.  En funkton enklare paneler inte alltid klarar av utan att skada din elektronik.

Direktladdnnig sparar mycket tid men utan ett extertnt batteri förlorar du möjligheten att buffra energi. Så jag rekommenderar alltid att man använder ett powerpack av något slag. Köp ett från Goal Zero eller välj något av våra andra tillverkare för Nomad 7 PLUS är inte låst till just Goal Zero utan baseras på naliga standard USB (micro).

En cool detalj är att panelen har inbyggda LED-indikatorer som berättar hur effetiv laddningen är för tillfället.

  • Kapacitet: 7W
  • Output: USB 1.4A
  • Vikt: 363gram
  • Vattentät
  • Stryktålig
  • Direktladdning