Nomad 28 Plus – Black

2 600 kr

Stöder direktladdning

Slut i lager

Beskrivning

Nomad 28 PLUS är den senaste solpanelen från Goal Zero. PLUS-serien innehåller 3st nya kraftfulla paneler som ersätter den simplare & klassiska Nomad-serien. Nomad 28 PLUS är storebrorsan och levererar löjligt hög effektivitet & passar helt klart in i overkill-klassen. Men om du har behov utöver det vanliga så är detta absolut panelen för dig. Men inse att denna panel viks ut och blir ganska stor så den lämpar sig bättre för basläger, kajaker, sommarstugor osv.

När det kommer til laddningstider är Nomad 28 plus i princip samma som att bära runt på ett helt vanligt vägguttag. Hookar du upp din smartphone eller surfplatta kommer de laddas upp ungefär lika fort som om du pluggar in den i väggen hemma. Det krävs inte sjukt bra väder heller för dig att få ut en hel del kräm.

Dessa nya paneler väger mindre och har en smartare design med avtagbara/inbyggda ställ på baksidan som tillåter dig att skapa bästa vinkeln och skapar skugga där du kan lägga din enhet i skydd från solen. Men den kanske allra viktigaste fördelen med Nomaderna är att du kan ladda dina prylar direkt från panelen utan att behöva gå via ett batteri. Nomad 28 plus har en dynamisk funktion som känner av & optimerar din enhets krav för bästa möjliga laddning.  En funktion enklare paneler inte alltid klarar av utan att skada din elektronik.

Direktladdnnig sparar mycket tid men utan ett extertnt batteri förlorar du möjligheten att buffra energi. Så jag rekommenderar alltid att man använder ett powerpack av något slag. Köp ett från Goal Zero eller välj något av våra andra tillverkare för Nomad 28 PLUS är inte låst till just Goal Zero utan baseras på naliga standard USB (micro).

En cool detalj är att panelen har inbyggda LED-indikatorer som berättar hur effektiv laddningen är för tillfället.

  • Kapacitet: 28W
  • Output: USB 2.4A
  • Vikt: 1360 gram
  • Vattentät
  • Stryktålig
  • Direktladdning