Crush Light Chroma – GOAL ZERO

350 kr

6st OLIKA FÄRGER

Slut i lager

Artikelnr: crushcroma Kategorier: , ,

Beskrivning

Crush Light CHROMA från Goal Zero är en färgladare verison av den populära Crush Lighten som introducerades förra säsongen. CHROMA innebar att du kan ställa om färgen på ljuset. 6st olika färger. Välj en solid färg eller låt de fejdas in i varandra. Lampan har även ett flickerläge smt 3st olika vita ljus.

Crush Light är utan tvekan en genial liten hjälpreda för dig som ogillar mörker & skrymmande LED-lyktor. För detta är ljuskällan som laddas med hjälp av solen och går från platt till utfälld i ett nafs. Förvara en i bilen eller hemma för nödsituationer Perfekt för campingturen & semesterresan då den inte tar så mycket plats eller vikt.

Goal Zero har verkligen fått fram en innovativ produkt med Crush Light då den förutom det uppenbara (den ihopfällbara designen) kan justera sin ljusstyrka i 3 olika steg. Kör du fullt ös räcker batteriet i 3hr och ger 60 Lumens. Mellanläget ger 6hr ljus medan sparläget håller ut i hela 35hr. Ljuskänslan är helt OK varm & mysig (3000K). Inget iskallt blåljus här inte!

Crush Light är IPX4-klassad vilket inebär att du helt utan oro kan glömma den ute i hårda regnoväder. Den kanske inte laddar upp sig lika fort som vid solsken – men den går definitivt inte heller sönder!

Tjocklek: 15mm
Diameter: 125mm
Vikt: 91gram.
Batteri: 500mAh. (3,7V)
Modell: Crush Light CHROMA
Tillverkare: Goal Zero