REA

Flip 36 – 10.500mAh – GOAL ZERO

Det ursprungliga priset var: 550 kr.Det nuvarande priset är: 400 kr.

10.500 mAh & 193 gram

Slut i lager

Artikelnr: flip36 Kategorier: , , , , , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Flip 36 Recharger från Goal Zero är ett batteripack i miniformat med en genial funktion som underlättar att hålla det fulladdat då det behövs som mest. Detta är batteriet vi rekommenderarför dig som i vardagen alltid laddar ur din mobil i förtid – för dig som står och studsar i hallen i väntan på att nödladda upp din tomma lur till åtminstone 10% innan du ger dig ut på stan.

Med sina 10.500 mAh är Flip 36 verkligen en jätte i fickformat. Kapaciteten motsvarar 3-4st fulladdade moderna smartphones, 4-5st fulladdade hjälmkameror eller 3-4st pannlampor. Som extrabatteri till surfplattor duger flip 36 alldeles utmärkt men det är inte säkert att den klarar fulladda en större variant.

Men det vi gillar allra mest med detta batteripack är hur du går till väga när du laddar upp den. För grejen med såna här batterier är ju att man ofta glömmer ladda upp dem kontinuerligt. Det har Goal Zero löst genom att tillåta Flip 36 att sitta emellan din personliga laddsladd och vägguttaget. Så varje gång du laddar upp din telefon laddar du även upp ditt Flip 36 batteripack.

Batteriet av typ Li-on garanterar lång livslängd & massa uppladdningar. Men kom ihåg att batterier vill användas, inte ligga & skräpa, så se till att underhållsladda liggande batterier varje 2-3 månad för ökad livslängd.

Detaljer:
Kapacitet: 10.500 mAh.
Vikt: 193 gram
Mått: 9.4 x 6.1 x 2.1 cm
CE-märkning: JA
Batterityp: Li-ion
USB-utgång: 2,1A