Flip 12 – 3350mAh – GOAL ZERO

300 kr

3350 mAh & 70 gram

Slut i lager

Artikelnr: flip12 Kategorier: , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Flip 12 Recharger från Goal Zero är ett batteripack i miniformat med en genial funktion som underlättar att hålla det fulladdat då det behövs som mest. Detta är batteriet vi rekommenderarför dig som i vardagen alltid laddar ur din mobil i förtid – för dig som står och studsar i hallen i väntan på att nödladda upp din tomma lur till åtminstone 10% innan du ger dig ut på stan.

Med sina 3350 mAh är Flip 12 verkligen en jätte i fickformat. Kapaciteten motsvarar 1-2st fulladdade smartphones och ge din surfplatta en sjysst boost.

Men det vi gillar allra mest med detta batteripack är hur du går till väga när du laddar upp den. För grejen med såna här batterier är ju att man ofta glömmer ladda upp dem kontinuerligt. Det har Goal Zero löst genom att tillåta Flip 10 att sitta emellan din personliga laddsladd och vägguttaget. Så varje gång du laddar upp din telefon laddar du även upp ditt Flip 12 batteripack.

Batteriet av typ Li-on garanterar lång livslängd & massa uppladdningar. Men kom ihåg att batterier vill användas, inte ligga & skräpa, så se till att underhållsladda liggande batterier varje 2-3 månad för ökad livslängd.

Detaljer:
Kapacitet: 3350 mAh.
Vikt: 70 gram
Mått: 9.2 x 1.9 x 1.9 cm
CE-märkning: JA
Batterityp: Li-ion
USB-utgång: 1A