Splitter Titanium Multi-Utensil – FULL WINDSOR

850 kr

STEKSPADE / SPORK / TÅNG

Slut i lager

Beskrivning

The Splitter från Full Windsor är en sån där magisk skapelse som bara känns för uppenbar när man väl ser eller håller i den. Tänk dig en kombo av stekspade, spork & griptång tillverkad av det slitstarka & superlätta favoritmaterialet Titanium. The Splitter är det ultimata multiverktyget för dig som gillar laga mat utomhus. 

Detta är verkligen en genomtänkt produkt som kan användas både för att tillaga samt förtära mat. En lång bra spork som lätt når ned i mattermosar eller i påsar för frystorkad mat. Å alla har vi nog saknat en smart stekspade när vi stått under öppen himmel för att steka några ägg eller vända några plättar. Men det är när spateln & sparken sätts ihop som den riktiga magin uppstår. Plötsligt har man en grilltång som även funkar bra som serveringstång. Sne när man är klar fäster man ihop båda delarna på ett skrymmande vis.

Varför Titanium?  Titanium är en glansig silverfärgad metall med väldigt låg densitet och otroligt hög hållfasthet, förkortas Ti, är duktigt motståndskraftig mot korrosion. Titan väger 45% mindre än rostfritt stål men är typ lika starkt. Detta gör Titan till ett utmärkt materialval för en mängd olika produkter som prioriterar låg vikt, slitstyrka & renhet.

Material: Titanium 1mm
Vikt: 50 gram
Mått: 25 x 6 x 3.3 cm
Varumärke: FULL WINDSOR
Diskmaskinsäker: JA