Danno Em503 Beige Conductive – ELMER by SWANY

kr

kr

WINDSTOPPER & KONDUKTIV

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Våra första riktigt sjyssta vinterfodrade tumvantar någonsin – dunfria dessutom! Dessa vantar är konduktiva (funkar på touchskärm) vilket alla vi som håller till på fjäll under vinterhalvåret förstår vikten av.  EM503 Blue från Elmer är en puffer-vinterfodrad dunfri vante som isolerar utan att skämma ut sig med sunkiga material. Ljusbrun & varm fin ton. 

Vi har länge kämpat med vårt utbud av just riktigt varma tumvantar så det är med stor glädje vi nu kan presentera några vantar där Elmer Gloves satsat på lite mer naturliga & återvunna material.

EM503 består av 4st olika material. Skalet är tillverkad av 100% återvunnen polyester. Vantens handflata har en greppvänlig & slitstark yta täckt med äkta kalvskinn & muddarna är stickade av ull förstärkt med 20% nylon. Vantens insida är klädd i en supermjuk fleece-lining från återvunnen polyester.

Elmer Gloves by Swany är på riktigt en väldigt anrik handsktillverkare. Rötterna går ända tillbaka till år 1893 då handskmakaren Elmer Little bosatte sig i orten med det passande namnet Glovesville (på den tiden fanns över 200st tillverkare i regionen) och grundade företaget med namnet Elmer Liten & Sons som sedan 80-talet ägs av japanska Swany.

Material: Återvunnen polyester, kalvskinn, ull & nylon.
Modell: Danno EM503
Färg: Beige / Ljusbruna
Tillverkare: ELMER BY SWANY