Naka EM304 Black Conductive – ELMER by SWANY

kr

kr

WINDSTOPPER & KONDUKTIV

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Konduktiva (funkar på touchskärm) 5-fingershandskar med en hoodie som förvandlar handsken till en vante för extra skydd. EM304 Black från Elmer by Swany gloves är en vinterfodrad kombinationshandske som passar perfekt för citylivet såväl som vintercampingen. 

Vi har länge kämpat med vårt handskutbud så det är med stor glädje vi nu kan presentera några handskar där Elmer By Swany satsat på lite mer naturliga & återvunna material. Vi skulle gärna se en högre andel återvunnen polyester men glädjer oss åt att nån åtminstone anstränger sig. Dessutom är dessa handskar så våldsamt coola och vi har ledsnat på kalla händer.

EM304 består av 3st olika lager. Det mellersta lagret har en tunn PU-beläggning som ger handsken bättre tålighet mot väta samt gör den vindtät.

Elmer by Swany är på riktigt en väldigt anrik handsktillverkare. Rötterna går ända tillbaka till år 1893 då handskmakaren Elmer Little bosatte sig i orten med det passande namnet Glovesville (på den tiden fanns över 200st tillverkare i regionen) och grundade företaget med namnet Elmer Liten & Sons som sedan 80-talet ägs av japanska Swany.

Material: Återvunnen polyester, polyester & polyuretan.
Modell: Naka EM304
Färg: Black / Svarta
Tillverkare: ELMER BY SWANY