REA

Dukek Pure Olive – PINQPONQ

Det ursprungliga priset var: 1 495 kr.Det nuvarande priset är: 1 050 kr.

ÅTERVUNNET MATERIAL

Slut i lager

Beskrivning

Med sina nya modell Dukek levlar Pinqponq flera steg och lämnar åter sina uttråkad branschkollegor totalt ifrånkörda. Dukek har nämligen förändrat allt. Numera är det rip-stop återvunnen nylon vilket är både starkare, lättare & snyggare som gäller. Dukek är en riktigt ren ryggsäck med en underbart smart överraskning inuti – ett uttagbart laptopfodral/organizer /innerväska med plats för alla dina småprylar, och även dubblerar som ryggsupport & sittunderlag.

Dukek rymmer 20-25L  beroende på om den är fullt utvecklad i toppen. Ryggsäckens laptopfodral passar även till lite större datorer. Dukek är godkänd som handbagage. När innerväskan är uttagen kan du enkelt rulla eller knöla ihop din Dukek så den knappt tar nån plats alls.

Samtliga Pinqpong-ryggsäckar & väskor är veganska rakt igenom, fria från skadliga PFC-ämnen & den PU-beläggning som gör produkterna vattentåliga är vattenbaserad. All produktion är certifierad rättvis via Fair-Wear. Fair Wear Foundation är en oberoende organisation med säte i Holland som arbetar med varumärken, arbetare & industripåverkare för att förbättra arbetsförhållandena i modefabriker.

Mått: 32 x 16 x 50 cm.
Vikt: 810 g.
Volym: 20-25L
Modell: Dukek
Färg: Pure Olive
Material: Återvunnen nylon
Certifieringar: Bluesign®, Fair-Wear
Varumärke: PINQPONQ
Vegan: JA