Doftljus Rökig Eldstad & Läder – FOLK by FIELD DAY

250 kr

100% SOJAVAX

Slut i lager

Artikelnr: 793591-851945 Kategorier: , ,

Beskrivning

Doftljus av sojavax med 45hr brinntid i en friluftsvänlig plåtburk med skruvlock samt en liten kul extra feature tack vare det fröpapper som ligger inuti varje burk. När ljuset brunnit ut förvandlar du burken till en liten kruka och ser till att pappret med ingjutna frön får gro.

Samtliga ljus i Field Days FOLK-kollektion innehåller 100%-ig sojavax så de är helt fria från paraffin samt veganska. Trots det kostar de inte skjortan. Ett mycket rimligt pris för ett genuint doftljus spå 235gram.

Förutom fröpappret & de fina burkarna är det såklart doftprofilerna som verkligen är det främsta skälet att just köpa dessa doftljus. Här är det inte frågan om exotiska dofter från fjärran flora utan fokus ligger istället på mer bekanta dofter. Just detta ljus kallar vi ”Viltskördaren” och det bjuder på värmen från en lägereld samt den alltid uppskattade doften av inrökt läder. Som en samling kring brasan när den nyplockade svampen ska tillagas.

Doft: Gather – Smokey Fireside & Leather
Råvaror: Sojavax, doftämnen samt inhemska frön & papper.
Förpackning: Plåtburk med skruvlock
Vikt: 235gram
Brinntid: 45hr
Mått: 75mm x 75mm
Varumärke: Field Day
Tillverkningsland: Irland

Vilka är Field Day? När vi började leta efter fler tillverkare av rökelse som passar just vår A+:) profil lyckades vi nosa upp irländska Field Day. Precis som de flesta av våra varumärken doftar inte Field Days produkter asiatiskt tempel eller gammal häxa. Fokus ligger istället på dofter & intryck som harmoniserar bättre med vår flora & närmiljö just för att de använder råvaror från sitt grevskap Down. Å ännu bättre är att de producerar mer än bara rökelse. I sortimentet finns även smältvax, brännare, oljor, tvålar & en serie outdoor-vänliga doftljus som går under varumärket FOLK.