Darius – White 2-pack – KOI

kr

kr

100% EKOLOGISK

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Beskrivning

Detta 2-pack innehåller 2 exemplar av Darius White, en vit ekologisk t-shirt från KOI – Kings of Indigo tillverkad i ekologisk bomull. Darius är en klassisk boxig t-shirt med rund hals och grövre muddar.

Darius ser mer ut som en t-shirt gjorde förr, med den lite mer fyrkantiga formen från tiden då en t-shirt var något rebelliskt. Ärmarna är en aning avslappnade, vilket jag själv verkligen gillar, vill inte ha den här våtdräktskänslan på en sån här tröja. En t-shirt som denna, kan man utan problem ha med ett par finbyxor på en fest, jag rockar mina Darius i alla möjliga sammanhang själv.

Darius är utan snack som kanske märks min favorit t-shirtmodell, jag har faktiskt på mig en Darius White i detta nu medan jag skriver detta. Detta ekologiska 2-pack är en KOI-klassiker, en produkt som kommer tillbaka säsong efter säsong, i lite olika skepnader och färger. Något mer klassiskt än just en vit t-shirt är ju dock svårt att komma på. Darius är normal i storlekarna så välj den storlek du är van vid.

  • 2-pack
  • 100% Ekologisk bomull
  • Tvättråd 30 grader